Home Carti PDF Este o carte! de Lane Smith

[PDF] Este o carte! de Lane Smith

Coperta Carte Este o carte!

Iti doresti sa citesti cartea Este o carte! scrisa de Lane Smith si publicata de Gama? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Gama

Descriere completa: Volumul scris si ilustrat de Lane Smith este o pledoarie pentru cartea tiparita, intr-o era dominata de digital. Personajele cartii sunt un magar modern si hiperactiv, care da SMS-uri si sta pe Tweeter, si o maimuta studioasa, care nu vrea decat sa dea in tihna paginile cartii pe care o citeste. Umorul fin al autorului va fi gustat deopotriva de cei mici, dar si de parintii lor. Este o carte a fost desemnata „Cea mai buna carte pentru copii a anului” in 2010 de catre revista Publishers Weekly, iar pana acum a fost tradusa in 20 de limbi. Timp de sase luni, s-a aflat pe lista de bestseller-uri intocmita de New York Times…

Cartea Este o carte! in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.