Home Carti PDF Fara tine, noi nu existam. Viata mea secreta ca profesoara a...

[PDF] Fara tine, noi nu existam. Viata mea secreta ca profesoara a copiilor elitei nord-coreene de Suki Kim

Coperta Carte Fara tine, noi nu existam. Viata mea secreta ca profesoara a copiilor elitei nord-coreene

Iti doresti sa citesti cartea Fara tine, noi nu existam. Viata mea secreta ca profesoara a copiilor elitei nord-coreene scrisa de Suki Kim si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: In fiecare zi, studentii nord-coreeni defileaza de trei ori, aliniati pe doua randuri, intonand cantece in onoarea lui Kim Jong-il si a tarii lor: „Fara tine, noi nu existam“. Suntem in 2011 si toate universitatile din Coreea de Nord au fost inchise pentru un an, iar studentii au fost trimisi pe santiere de constructii – mai putin cei 270 de studenti de la Universitatea de Stiinta si Tehnologie din Phenian. Acestia nu sunt niste tineri oarecare, ci apartin familiilor elitei nord-coreene. Fara sa-si divulge identitatea de scriitoare si jurnalista, Suki Kim s-a alaturat corpului profesoral al universitatii privilegiate, alcatuit in principal din misionari crestini occidentali. In urmatoarele sase luni ea traieste alaturi de studentii ei, supravegheata atent de regimul comunist, si are o imagine a vietii cotidiene din tara cu cel mai tiranic regim in prezent…

Cartea Fara tine, noi nu existam. Viata mea secreta ca profesoara a copiilor elitei nord-coreene in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.