Home Carti PDF Fata in fata de Ciprian Mitoceanu

[PDF] Fata in fata de Ciprian Mitoceanu

Coperta Carte Fata in fata

Iti doresti sa citesti cartea Fata in fata scrisa de Ciprian Mitoceanu si publicata de Crux Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Crux Publishing

Descriere completa: In sfarsit fata in fata, Robert Piest si Leonard Goldman incep un joc periculos de-a soarecele si pisica. Drumul spre adevar este presarat cu cadavre, dar cine va castiga si cine va plati pentru faptele sale?Predispozitia pentru crima pare sa se manifeste mai intens ca oricand, favorizandu-i congresmanului Dawson o ascensiune politica fulminanta. Zorii unei noi ere se intrevad, cu pretul vietii unor oameni nevinovati, iar politicianul este acolo pentru a culege roadele. In ultimul volum al trilogiei Predestinare genetica, Ciprian Mitoceanu ne provoaca sa luam parte la o adevarata cursa pe viata si pe moarte pentru a afla raspunsul la o intrebare aparent simpla: exista vreo diferenta intre lege si dreptate?..

Cartea Fata in fata in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.