Home Carti PDF Fata si reversul de Albert Camus

[PDF] Fata si reversul de Albert Camus

Coperta Carte Fata si reversul

Iti doresti sa citesti cartea Fata si reversul scrisa de Albert Camus si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Premiul Nobel pentru Literatura Fata si reversul dezvaluie experienta, deja bogata, a unui tinar de douazeci si doi de ani: cartierul Belcourt din Alger si mediul familial dominat de o bunica necrutatoare; o calatorie in Insulele Baleare, una in Praga, unde tinarul simte ca are “moartea in suflet”; si, mai ales, aceasta tema esentiala: “admirabila tacere a unei mame si efortul unui barbat de a regasi o dreptate sau o iubire care sa echilibreze aceasta tacere”. Fata si reversul este prima carte a lui Albert Camus. A fost publicata in 1937, in Alger. La sfirsitul vietii, Camus va vedea in aceasta opera din tinerete sursa secreta care a alimentat sau ar fi trebuit sa alimenteze tot ce a scris.”Da, nimic nu ma impiedica sa visez, in chiar ceasul exilului, de vreme ce macar stiu asta, si o stiu bine: opera unui om nu-i nimic altceva decit acest mers indelung ce vrea sa regaseasca pe caile ocolite ale artei cele doua sau trei imagini simple si nobile asupra carora inima s-a deschis prima oara. Iata de ce, poate, dupa douazeci de ani de munca si de creatie, traiesc in continuare cu ideea ca nici macar nu mi-am inceput opera.” (Albert Camus)..

Cartea Fata si reversul in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.