Home Carti PDF Fii si indragostiti (Top 10+) de D.H. Lawrence

[PDF] Fii si indragostiti (Top 10+) de D.H. Lawrence

Coperta Carte Fii si indragostiti (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea Fii si indragostiti (Top 10+) scrisa de D.H. Lawrence si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cartea a aparut la editura Polirom, in colectia Top 10+.Roman partial autobiografic, celebrul Fii si indragostiti al lui D. H. Lawrence este insasi imaginea rupturii izvorate din prea multa dragoste. Respinsa de sotul ei brutal, Gertrude Morel isi dedica viata fericirii celor doi fii: William si Paul. Drama familiei reinvie atunci cand William moare, iar Paul, incercand sa scape de afectiunea sufocanta a mamei, isi cauta dragostea departe de ea. Romanul Fii si indragostiti a inspirat o celebra ecranizare, in regia lui Jack Cardiff, castigatoare a unui premiu Oscar si nominalizata la premiile Bafta…

Cartea Fii si indragostiti (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.