Home Carti PDF Frumoasa necunoscuta. Literatura si paradoxurile teoriei de Carmen Musat

[PDF] Frumoasa necunoscuta. Literatura si paradoxurile teoriei de Carmen Musat

Coperta Carte Frumoasa necunoscuta. Literatura si paradoxurile teoriei

Iti doresti sa citesti cartea Frumoasa necunoscuta. Literatura si paradoxurile teoriei scrisa de Carmen Musat si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Cartea aceasta nu-si propune sa ofere raspunsuri sau sa reia, sintetic si pasiv, in genul manualelor, raspunsurile altora la intrebarile pe care literatura le provoaca. E pledoaria mea pentru capacitatea teoriei literare de a oferi cai de acces in lumile posibile ce iau nastere, prin intermediul limbajului, la intersectia vietii reale cu fictiunea. Si este, totodata, o incercare de a «imblinzi» teoria, situind-o in raport cu lumea si cu perceptia asupra lumii, pe care fiecare autor in parte o proiecteaza in opera lui. Mi-a stat alaturi, in acest demers, copilul care am fost si care, in pofida trecerii anilor, ma insoteste inca pretutindeni.” – Carmen Musat..

Cartea Frumoasa necunoscuta. Literatura si paradoxurile teoriei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.