Home Carti PDF Fundamentele psihologiei de Mielu Zlate

[PDF] Fundamentele psihologiei de Mielu Zlate

Coperta Carte Fundamentele psihologiei

Iti doresti sa citesti cartea Fundamentele psihologiei scrisa de Mielu Zlate si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Conceput sub forma unei sinteze, volumul prezinta conceptele si teoriile fundamentale ale psihologiei, precum si rezultate ale cercetarilor efectuate in acest domeniu, adresandu-se studentilor de la facultatile de profil. Dupa o scurta introducere in care sunt abordate tendintele semnificative din evolutia trecuta si actuala a disciplinei, coordonatele fundamentale ale psihologiei stiintifice contemporane si problematica psihicului sub diversele ei aspecte, sunt descrise mecanismele informational-operationale, stimulator-energizante si de reglaj psihic si personalitatea ca mecanism psihic integrator ce contribuie la corelarea elementelor componente ale vietii psihice. Cuprins: Probleme general-teoretice ale psihologiei Psihicul – domeniu de cercetare al psihologiei Mecanisme psihice informational-operationale de prelucrare primara si secundara a informatiilor Mecanisme psihice de stimulare si energizare a comportamentului Mecanisme de reglaj psihic Dimensiunile personalitatii Structura si dezvoltarea personalitatii..

Cartea Fundamentele psihologiei in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.