Home Carti PDF Gauguin si culorile tropicelor de Octavia Monaco

[PDF] Gauguin si culorile tropicelor de Octavia Monaco

Coperta Carte Gauguin si culorile tropicelor

Iti doresti sa citesti cartea Gauguin si culorile tropicelor scrisa de Octavia Monaco si publicata de Vellant? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Vellant

Descriere completa: Gauguin si culorile tropicelor transforma spectaculoasa biografie a pictorului francez intr-o fermecatoare poveste adresata copiilor. Albumul este un prim pas pentru cei mici in cunoasterea vietii acestui pictor excentric, care lasa Franta natala pentru explozia de culori a tropicelor. Albumul ne transporta, prin text si imagine, din realitatea mondena a Frantei lui Gauguin in lumea colorata si exotica a insulei Tahiti, acolo unde pictorul isi va descoperi adevarata inspiratie. La sfarsitul albumului pot fi regasite reproduceri ale unora dintre cele mai celebre tablouri ale sale. Excentrica viata a lui Gauguin, frumusetea culorii, un alt fel de a picta, toate adunate intr-o biografie care le deschide celor mici o poarta catre universul artei…

Cartea Gauguin si culorile tropicelor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.