Home Carti PDF Genul science fiction de Bozzetto Roger

[PDF] Genul science fiction de Bozzetto Roger

Coperta Carte Genul science fiction

Iti doresti sa citesti cartea Genul science fiction scrisa de Bozzetto Roger si publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Institutul European

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia ABC a editurii Institutul European. Din cuprins: SF-ul, apanajul imaginarului occidental modern; Inteligibilitate si placere; Imaginarul inainte de Renastere; Divergenta dintre imaginarul european si din Statele Unite in anii 1918-1930; „Varsta de aur“ a SF-ului din Statele Unite; Universurile SF-ului; De la science-fiction la speculative fiction; Cateva experiente noi inventate de science-fiction; Iubirea in utopii; Despre utilitatea sociologica a clonelor; Oameni si mutanti in science-fiction: probleme ontologice si politice; Roboti, androizi si cyborgi; Limitele imaginarului„Nu avem, in studiul de fata, ambitia sa propunem o noua definitie a science-fiction-ului (SF), ci sa oferim cititorului o scurta privire asupra acestui domeniu, alcatuit din opere care se nutresc din imaginarul stiintific si tehnic occidental modern. Studiul se adreseaza cititorilor curiosi, indeosebi studentilor, fie ei de la litere, stiinte sau drept. Acestia vor descoperi, sprijinindu-se indeosebi pe textele citate, cum sa abordeze stimulativ o noua reflectie asupra lumii, pentru a o confrunta profitabil cu altele, imaginare sau nu.“..

Cartea Genul science fiction in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.