Home Carti PDF Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a V-a de Speranta...

[PDF] Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a V-a de Speranta Anton

Coperta Carte Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a V-a

Iti doresti sa citesti cartea Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a V-a scrisa de Speranta Anton si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: „Medicamentele naturii“ ofera bolnavilor posibilitatea unei vindecari ce elimina riscurile efectelor secundare ale medicamentelor de sinteza. Principiile active din plante, legume, cereale, fructe contribuie la dezintoxicarea corpului, purificarea sangelui si intarirea sistemului imunitar, revitalizind intregul organism. Un adevarat ghid al sanatatii, cartea prezinta virtutile naturopatiei, urmarind in amanunt efectele benefice pentru organism ale unor plante, legume, cereale si fructe ce se gasesc si la noi in tara. In acelasi timp, in structura cartii sint cuprinse peste 500 de retete culinare ce pun in valoare calitatile alimentelor naturale. Din cuprins: Compendiu de cereale, condimente, fructe, legume, produse apicole si peste; Afectiuni si tratamente; Retete pentru oameni bolnavi; Retete pentru oameni sanatosi; Combinarea alimentelor pentru o buna digestie…

Cartea Ghid terapeutic naturist. Retete de post. Editia a V-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.