Home Carti PDF Ghidul aditivilor alimentari de Corinne Gouget

[PDF] Ghidul aditivilor alimentari de Corinne Gouget

Coperta Carte Ghidul aditivilor alimentari

Iti doresti sa citesti cartea Ghidul aditivilor alimentari scrisa de Corinne Gouget si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Un ghid usor de folosit, care ne ajuta sa alegem alimentele cele mai sanatoase atat pentru adulti, cat si pentru copii. Multi dintre noi vrem sa stim ce se ascunde in spatele denumirilor si codurilor de pe etichetele alimentelor. Exista aditivi nocivi si aditivi care nu reprezinta un pericol pentru sanatatea noastra? In acest ghid, principalii aditivi alimentari sunt prezentati schematic intr-un tabel in care se specifica utilizarea in industria alimentara si gradul lor de periculozitate, inclusiv tulburarile de sanatate pe care le pot provoca. Capitole separate descriu in detaliu cei mai cunoscuti aditivi – aspartamul, glutamatul monosodic, maltodextrina -, precum si diferite produse testate de autoare…

Cartea Ghidul aditivilor alimentari in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.