Home Carti PDF Golul evolutiv, Partea a III-a (2 volume) de Peter F. Hamilton

[PDF] Golul evolutiv, Partea a III-a (2 volume) de Peter F. Hamilton

Coperta Carte Golul evolutiv, Partea a III-a (2 volume)

Iti doresti sa citesti cartea Golul evolutiv, Partea a III-a (2 volume) scrisa de Peter F. Hamilton si publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Nemira

Descriere completa: Natura Golului ascunde mai multe paradoxuri. In el se afla si raiul, si moartea. Visele si visatorii se intalnesc in continuare, intr-o carte in care mecanismele imaginatiei se dezvaluie in toata splendoarea si perversitatea lor. Al Doilea Visator, Araminta, e vanat in toata galaxia de toti cei hotarati sa impiedice Pelerinajul in Gol. Microunivers indestructibil, acesta cuprinde si paradisul, dar e si o amenintare mortala, pentru ca realitatea din interiorul lui are nevoie de energie provenita din planete, stele, galaxii, din tot ce exista. Povestea lui Edeard merge, si ea, mai departe. Visatorul Inigo nu mai are timp si trebuie sa hotarasca daca da unda verde pentru visul final al lui Edeard. Iar Araminta trebuie sa aleaga daca fuge de indatoriri sau le infrunta. Numai ca toate aceste alegeri pot fi in zadar, daca liderul unei factiuni rivale intra in Gol. Caci nu cucerirea paradisului e scopul, ci obtinerea puterii absolute…

Cartea Golul evolutiv, Partea a III-a (2 volume) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.