Home Carti PDF Gramatica limbii franceze de Elena Gorunescu

[PDF] Gramatica limbii franceze de Elena Gorunescu

Coperta Carte Gramatica limbii franceze

Iti doresti sa citesti cartea Gramatica limbii franceze scrisa de Elena Gorunescu si publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint

Descriere completa: Lucrarea de fata ofera toate marile capitole ale unei gramatici franceze moderne (lexic, morfologie, sintaxa propozitiei si cea a frazei), intr-o formula care imbina metoda traditionala cu datele noi ale deslusirii fenomenelor de limba. Autoarea Elena Gorunescu, nume de notorietate in invatamantul nostru universitar si care semneaza numeroase lucrari de specialitate, foloseste un limbaj accesibil, regulile gramaticale sunt ilustrate cu exemple clare, punctandu-se aspectele mai dificile si subtilitatile limbii franceze. Cititorul are astfel in fata o lucrare complexa, de referinta, care il ajuta la insusirea unei limbi corecte, expresive si elegante. Cartea se adreseaza unor categorii largi de utilizatori, de la elevi si studenti la profesori si la toti cei care, cunoscand limba franceza, doresc sa gaseasca explicatia unor fenomene specifice…

Cartea Gramatica limbii franceze in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.