Home Carti PDF Heidi, fetita muntilor de Johanna Spyri

[PDF] Heidi, fetita muntilor de Johanna Spyri

Coperta Carte Heidi, fetita muntilor

Iti doresti sa citesti cartea Heidi, fetita muntilor scrisa de Johanna Spyri si publicata de Gramar? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Gramar

Descriere completa: Crescuta dupa moartea parintilor ei de o ruda indepartata, matusa Dete, preocupata numai de propriul castig, Heidi este adusa pe neasteptate in casuta din munti a bunicului sau. Fetita este dezorientata si putin speriata de atitudinea bunicului sau morocanos, necunoscand trecutul si demonii interiori care il tortureaza pe batran. Dar inocenta copilareasca si firea ei blanda o ajuta sa inlature repede bariera dintre ea si bunic, iar acesta incepe sa o indrageasca. Cabana, pajistea, inaltimile muntilor o atrag pe Heidi, care simte ca acolo este adevarata ei casa. Viata ei linistita si prietenia cu Peter, baiatul care ducea caprele la pasune, sunt tulburate de o calatorie nedorita la Frankfurt. Tocmai cand Heidi isi facuse prieteni in imprejurimi si era bucuroasa ca si-a gasit un loc al ei, lucrurile iau o intorsura neasteptata…..

Cartea Heidi, fetita muntilor in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.