Home Carti PDF In saboti de Andre Baillon

[PDF] In saboti de Andre Baillon

Coperta Carte In saboti

Iti doresti sa citesti cartea In saboti scrisa de Andre Baillon si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: Scriitor belgian de limba franceza, Andre Baillon (1875-1932) a inceput studii de inginerie pe care nu le-a terminat niciodata, deoarece a fost exclus din universitate din cauza asocierii sale cu un grup de studenti anarhisti. Dupa ce si-a cheltuit in mod necugetat partea de mostenire care-i revenise si dupa o tentativa de sinucidere, a locuit o vreme cu fratele sau in Bruxelles, dupa care a intalnit-o pe Marie Vandenberghe, o fosta prostituata flamanda care-i va deveni sotie. Impreuna, inchiriaza o casa in Westmalle, pentru a trai simplu, cat mai departe de orasul care-i provoaca scriitorului crize de neurastenie. Viata la tara i-a inspirat En sabots, un roman atipic, format dintr-o serie de crochiuri care descriu cu umor si autoironie, intr-un limbaj realist, lumea satului belgian la inceputul secolului al XX-lea…

Cartea In saboti in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.