Home Carti PDF Intalnirea de Gabriela Adamesteanu

[PDF] Intalnirea de Gabriela Adamesteanu

Coperta Carte Intalnirea

Iti doresti sa citesti cartea Intalnirea scrisa de Gabriela Adamesteanu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Seria de autor Gabriela Adamesteanu a editurii Polirom. Traian Manu, cunoscut om de stiinta in Italia, hotaraste sa-si viziteze tara natala, Romania, cu care nu a mai avut nicio legatura de la instaurarea comunismului. Sotia sa, Christa, ii intelege dorinta de a revedea locurile copilariei, dar il avertizeaza in legatura cu pericolele care l-ar putea pandi intr-un stat totalitar. Ca sa-l convinga, ii povesteste copilaria si adolescenta ei in Germania nazista, marcate de teama ca este supravegheata zi si noapte, dar si de durerea pierderii rudelor apropiate. Traian face totusi calatoria, dar, odata ajuns in Romania, intra parca intr-o alta realitate, fiind urmarit permanent si ajungand sa se indeparteze de rudele si prietenii care il asteptasera cu nerabdare…

Cartea Intalnirea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.