Home Carti PDF Intre linii de Eugen Mihaescu

[PDF] Intre linii de Eugen Mihaescu

Coperta Carte Intre linii

Iti doresti sa citesti cartea Intre linii scrisa de Eugen Mihaescu si publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: RAO

Descriere completa: Eugen Mihaescu este un observator acerb al lumii, “acasa” si aiurea. Un “inspector” cu pedanterie de entomolog. Membru de onoare al Academiei romane. Pictor, grafician, jurnalist, profesor la Pratt Institute – New York, ambasador al Romaniei la UNESCO, senator, vicepresedinte al Comisiei pentru Politica externa in perioada 2004-2008 si-a lasat pretutindeni amprenta personalitatii sale. Prin miile de desene publicate in The New York Times si prin copertele saptamanalului Time a schimbat directia artei grafice editoriale americane de la caricatura la metafora politica. Este autorul a peste saptezeci de coperte ale revistei The New Yoker. Intre linii este o incercare sincera de a descrie, de a incondeia in cuvinte Romania anilor 1986-2004…

Cartea Intre linii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.