Home Carti PDF Isadora Moon isi serbeaza ziua de nastere de Harriet Muncaster

[PDF] Isadora Moon isi serbeaza ziua de nastere de Harriet Muncaster

Coperta Carte Isadora Moon isi serbeaza ziua de nastere

Iti doresti sa citesti cartea Isadora Moon isi serbeaza ziua de nastere scrisa de Harriet Muncaster si publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Mama ei este zana, tatal este vampir, iar ea este cate putin din amandoua! Indrageste noaptea, liliecii si costumul negru de balet, dar si soarele stralucitor, bagheta magica si il adora pe Iepurasul Roz. Insa cu mama si tatal ei in rolul organizatorilor, nimic nu va semana cu petrecerile la care a mai fost� Aceasta sunt eu, Harriet Muncaster! Sunt autoarea si ilustratoarea cartii despre Isadora Moon. Da, chiar asa! Imi place orice e dragalas, orice e stralucitor si oricine este un visator…

Cartea Isadora Moon isi serbeaza ziua de nastere in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.