Home Carti PDF Istorii secrete vol 7 – Aurul,uraniul si alte comori furate din...

[PDF] Istorii secrete vol 7 – Aurul,uraniul si alte comori furate din Romania de Dan Silviu Boerescu

Coperta Carte Istorii secrete vol 7 - Aurul,uraniul si alte comori furate din Romania

Iti doresti sa citesti cartea Istorii secrete vol 7 – Aurul,uraniul si alte comori furate din Romania scrisa de Dan Silviu Boerescu si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: Dupa cucerirea Daciei, Traian a luat atata aur din comoara lui Decebal incat multa vreme a oferit cetatenilor Romei petreceri cu mancare si lupte de gladiatori (panem et circenses) gratis. Hitler a poftit si el la petrolul romanesc, iar din Apuseni nu a vrut aur, ci uraniuā€¦Iar in epoca societatilor mixte romano-sovietice (faimoasele Sovrom-uri), in contul achitarii “datoriilor de razboi”, rusii ne-au luat petrolul, uraniul si alte substante rare si pretioaseā€¦Odiseea aurului transilvanean de la Traian si Decebal la John Paulson si George Soros Closca cu Puii de Aur si alte tezaure furate si descompletate Razboiul petrolului s-a dat in Romania Bomba atomica sovietica hranita cu uraniul din Bihor..

Cartea Istorii secrete vol 7 – Aurul,uraniul si alte comori furate din Romania in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.