Home Carti PDF Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului de Constantin Albu

[PDF] Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului de Constantin Albu

Coperta Carte Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului

Iti doresti sa citesti cartea Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului scrisa de Constantin Albu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Cartea a aparut la editura Polirom, in colectia HEXAGON. Sanatate, dietetica. Volumul prezinta o larga varietate de afectiuni motrice si tehnicile de manipulare corespunzatoare, ce presupun executarea unor manevre specifice, cu implicarea activa a pacientului. Diferitele tehnici sunt descrise in detaliu si ilustrate cu desene utile atat pentru personalul medical angajat in activitatea de recuperare functionala, cat si pentru pacienti sau membrii familiilor acestora care ii ingrijesc. De asemenea, numeroasele exercitii care completeaza explicatiile teoretice vin in sprijinul studentilor de la sectiile de kinetoterapie ale facultatilor de educatie fizica si sport. Din cuprins: Pozitionarea corpului; Bazele metodice de aplicare a programului recuperator; Planul terapeutic; Relaxarea corpului; Modalitati de ingrijire a pacientului de catre familie; Metodologia adoptarii posturilor; Drenajul postural; Manevrarea capului, gatului si trunchiului; Metodologia mobilizarii membrului superior; Metodologia recuperarii membrelor inferioare; Reeducarea sensibilitatii posturale; Controlul miscarilor; Procedee de aplicare a programului recuperator; Principiile terapiei manuale…

Cartea Kinetoterapie. Metodologia pozitionarii si mobilizarii pacientului in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.