Home Carti PDF Lumea lui J.R.R. Tolkein de Robert Lazu

[PDF] Lumea lui J.R.R. Tolkein de Robert Lazu

Coperta Carte Lumea lui J.R.R. Tolkein

Iti doresti sa citesti cartea Lumea lui J.R.R. Tolkein scrisa de Robert Lazu si publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Galaxia Gutenberg

Descriere completa: „Nu exista nici o alta «reteta» mai indreptatita sa explice succesul nemaivazut al romanelor lui Tolkien decat convingerea sa profunda, de inspiratie crestina, ca totul se poate sfarsi cu bine, ca Dumnezeu ne-a rezervat o surpriza demna de maretia creatiei Sale. Dar poate ca unii dintre dumneavoastra, cititorii, va indoiti de aceste adevaruri ce par desuete, imposibil de sustinut si argumentat, nedemne de crezut. Incercati, totusi, macar pentru o clipa, doar atat: sa va imaginati ca, intr-adevar, exista undeva, in «ceruri», o lume mult mai buna si frumoasa decat cea pe care o cunoastem acum. O lume a vietii vesnice, o lume asemanatoare cu Comitatul poznasilor hobbiti sau cu minunata vale Rivendell unde se pot asculta cele mai frumoase cantece si povesti din toate timpurile, o lume a bucuriei si a luminii fara de pata. Nu ar fi cu adevarat grozav“ – Robert Lazu..

Cartea Lumea lui J.R.R. Tolkein in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.