Home Carti PDF Manualul mamicii Zen de Raluca Zenga

[PDF] Manualul mamicii Zen de Raluca Zenga

Coperta Carte Manualul mamicii Zen

Iti doresti sa citesti cartea Manualul mamicii Zen scrisa de Raluca Zenga si publicata de Integral? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Integral

Descriere completa: Sotia romanca a celebrului antrenor Walter Zenga, desemnat in anii 80 cel mai bun portar de fotbal din lume, surprinde cu debutul ei editorial la Editura Integral. Nonconformista, frumoasa Raluca Zenga revolutioneaza arta si stiinta de a fi gravida si de a creste bebelusii cu volumul, bine documentat si bogat ilustrat, Manualul mamicii Zen. Raluca Zenga nu adopta un ton didactic, ci, dimpotriva, povesteste prietenos experienta propriilor sarcini si a primilor ani de viata ai baietelului si fetitei ei, incercand sa afle, impreuna cu cititorii ei, unde a gresit si ce putea face mai bine. Manualul mamicii Zen, de Raluca Zenga, demoleaza, cu argumente temeinice, o serie intreaga de mituri si prejudecati legate de graviditate, actul nasterii, cresterea, hranirea si educarea bebelusului. O lectura obligatorie pentru tinerele mame, dar si pentru tatici, bunici sau bone!..

Cartea Manualul mamicii Zen in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.