Home Carti PDF Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a) de Coord....

[PDF] Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a) de Coord. Mark H. Beers

Coperta Carte Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a)

Iti doresti sa citesti cartea Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a) scrisa de Coord. Mark H. Beers si publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: ALL

Descriere completa: 34 de capitole noi printre care: suport nutritional durerea de gat si de spate sistemul nervos autonom endocrinologia reproducerii masculine fracturi, dislocari si intinderi musculare notiuni de medicina legala moartea subita la sportivi. O echipa redactionala alcatuita din 300 de experti, consultanti si autori. Cea de-a XVIII-a editie a Manualului Merck ofera recomandari practice, specifice privind diagnosticul si tratamentul. Materialul a fost astfel structurat si organizat pentru a ajuta cititorul sa gaseasca subiectul dorit cat mai usor. Fiecare subiect a fost actualizat, iar multe au fost complet rescrise, astfel incat descrierea sa fie mult mai clara din punct de vedere anatomo-fiziologic, etiologic, al diagnosticului, prognosticului si tratamentului. Contine informatii medicale utile, plecand de la cele fundamentale, precum anatomia, pana la descrieri usor de inteles ale unor boli complicate manualul este organizat pe sectiuni anexele includ informatii referitoare la aspectele legale, analizele medicale obisnuite, denumirea comerciala a medicamentelor, tabele de masuri si greutati, 214 pagini de index. Manualul Merck este publicat de compania de produse farmaceutice Merck&Co., Inc. A fost tradus in 17 limbi, si vandut in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea. Ca si in cadrul versiunilor ei anterioare, cea mai veche carte de medicina generala publicata in limba engleza (editii de referinta in anii 1899, 1901, 1905, 1934, 1940, 1950, 1966, 1977, 1999) reflecta progresele privind informatia medicala, tehnologia, diagnosticul si tratamentul, succedate intr-un ritm accelerat si, in acelasi timp, uimitor si provocator. Daca pana in 1950, an al aparitiei celei de-a 8-a editii, manualul a incercat sa tina seama de nevoile in schimbare ale medicilor practicieni (oferind in timp tot mai multe recomandari pentru diagnosticul la patul bolnavului, intr-o structura in care bolile beneficiau de o ordonare alfabetica si erau insotite de definitii, etiologie, diagnostic..

Cartea Manualul Merck de diagnostic si tratament (Editia a XVIII-a) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.