Home Carti PDF O lume se destrama (Top 10+) de Chinua Achebe

[PDF] O lume se destrama (Top 10+) de Chinua Achebe

Coperta Carte O lume se destrama (Top 10+)

Iti doresti sa citesti cartea O lume se destrama (Top 10+) scrisa de Chinua Achebe si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Printre cei cu care imparte gloria tribului, Okonkwo este privit cu admiratie si incredere. El e un luptator puternic, are trei neveste, fii si fiice care sa-i duca starpea mai departe si indrazneala care-l ajuta sa tina piept oricarei nenorociri. Soarta il loveste insa la o sarbatoare, cand, fara sa-si dea seama, omoara un baiat din acelasi neam. Urmand legile stramosilor, Okonkwo pleaca alaturi de familia sa in exil timp de sapte ani, sapte ani in care-si rumega mania si sperantele, in care-si vede copiii crescand, in care-si pregateste rabdator revenirea. La intoarcerea pe pamanturile neamului, lucrurile nu mai sunt la fel. Glorioasa memorie a zeilor e stearsa de aparitia dumnezeului unor straini: oamenii albi. In fata acestei amenintari necunoscute, micile dusmanii ale tribului palesc, zeii Igbo isi aduna poporul la arme, iar Okonkwo simte mandria luptatorului de altadata facandu-i inima sa-i tresalte in piept…

Cartea O lume se destrama (Top 10+) in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.