Home Carti PDF Pentru ca esti a mea de Lisa Kleypas

[PDF] Pentru ca esti a mea de Lisa Kleypas

Coperta Carte Pentru ca esti a mea

Iti doresti sa citesti cartea Pentru ca esti a mea scrisa de Lisa Kleypas si publicata de Miron? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Miron

Descriere completa: Tanara si indrazneata lady Madeline Matthews urmeaza sa se marite cu un lord batran si libidinos. Ar prefera sa se faca de ras in ochii societatii in loc sa-si sacrifice libertatea, asa ca se hotaraste sa aiba o aventura cu cel mai cunoscut actor englez, un afemeiat notoriu, Logan Scott. Atunci lordul Clifton nu va mai dori sa se casatoreasca cu ea… Logan Scott este o legenda si pe scena si in dormitor. Dar atunci cand cade cortina, el este un barbat retras, chinuit de tradari ale trecutului care au lasat urme adanci in inima lui, ranindu-i mandria. Iar acum o fetiscana care pare total nepotrivita cu lumea stralucitoare, sofisticata, a scenei londoneze ii da peste cap existenta, cu prezenta ei plina de bunatate, cu frumusetea ei pura. Dar mai intii Logan si Madeline trebuie sa fie suficient de curajosi incat sa-si arate fetele in minunata lumina a iubirii…..

Cartea Pentru ca esti a mea in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.