Home Carti PDF Percy Jackson, Vol 4 de Rick Riordan

[PDF] Percy Jackson, Vol 4 de Rick Riordan

Coperta Carte Percy Jackson, Vol 4

Iti doresti sa citesti cartea Percy Jackson, Vol 4 scrisa de Rick Riordan si publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Arthur

Descriere completa: Amenintarea maleficului stapan al timpului, titanul Cronos, este din ce in ce mai aproape. Percy Jackson, curajosul semizeu, se vede nevoit sa porneasca intr-o noua misiune periculoasa pentru a salva atat lumea muritorilor, cat si pe cea a zeilor. Cand in joc este soarta Olimpului si a taberei semizeilor, solutia ramasa este una dintre cele mai infricosatoare: traversarea Lumii Subpamantene, in cautarea lui Dedal, geniul legendar al Antichitatii, singurul care ii poate ajuta pe Percy si pe prietenii lui sa opreasca inaintarea armatei monstrilor prin Labirintul sau…

Cartea Percy Jackson, Vol 4 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.