Home Carti PDF Plangerea impotriva actelor si masurilor procurorului. Editia a III-a de Amalia...

[PDF] Plangerea impotriva actelor si masurilor procurorului. Editia a III-a de Amalia Andone Bontas

Coperta Carte Plangerea impotriva actelor si masurilor procurorului. Editia a III-a

Iti doresti sa citesti cartea Plangerea impotriva actelor si masurilor procurorului. Editia a III-a scrisa de Amalia Andone Bontas si publicata de Hamangiu? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Hamangiu

Descriere completa: Aceasta a treia editie a culegerii, revizuita si adaugita, aduce ca noutate practica judiciara bogata ulterioara anului 2009, modificarile aduse institutiei prin Legea nr. 202/ 2010 si reglementarea plangerii impotriva actelor si masurilor procurorului prin Noul Cod de procedura penala. Spetele selectate, insotite de note ale autorului, recursurile in interesul legii solutionate, deciziile Curtii Constitutionale si juriprudenta relevanta a Curtii Europene a Drepturilor Omului sunt un instrument extrem de util in clarificarea numeroaselor probleme pe care le ridica aceasta institutie cu privire la procedura prealabila sesizarii instantei, obiectul controlului realizat de instanta in temeiul art. 2781 C. proc. Pen., solutiile pronuntate de instanta, contestarea masurilor asiguratorii, restituirea lucrurilor…

Cartea Plangerea impotriva actelor si masurilor procurorului. Editia a III-a in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.