Home Carti PDF Poveste de iubire. Povestea lui Oliver. de Erich Segal

[PDF] Poveste de iubire. Povestea lui Oliver. de Erich Segal

Coperta Carte Poveste de iubire. Povestea lui Oliver.

Iti doresti sa citesti cartea Poveste de iubire. Povestea lui Oliver. scrisa de Erich Segal si publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Litera

Descriere completa: Oliver Barrett IV, un tanar provenind dintr-o familie aristocratica, student la Harvard si vizand o cariera in domeniul dreptului… Jenny Cavilleri, o frumusete sarcastica, apartinand clasei muncitoare, care studiaza muzica la Radcliffe… Fara nimic in comun in aparenta, Oliver si Jenny sunt spirite inrudite din lumi complet diferite. Iar iubirea lor sfideaza orice obstacole, dar e sortita sa se sfarseasca prea curand… Au trecut doi ani de cand a pierdut-o pe Jenny, iar Oliver crede ca nu va mai iubi niciodata. Apoi, intr-o zi, Marcie, frumoasa si misterioasa, intra in lumea lui… si deodata viitorul dezvaluie promisiunea unei noi iubiri… Doua romane emotionante, doua ecranizari de exceptie: Love Story, cu Ali Mac Graw si Ryan O’Neal, si Oliver’s Story, cu Ryan O’Neal si Candice Bergen, si o replica ce ramane in mintea si in inima cititorilor: „Iubirea inseamna sa nu fii nevoit vreodata sa spui ca iti pare rau”…

Cartea Poveste de iubire. Povestea lui Oliver. in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.