Home Carti PDF Scenariu pentru dragoste de Ana Damian

[PDF] Scenariu pentru dragoste de Ana Damian

Coperta Carte Scenariu pentru dragoste

Iti doresti sa citesti cartea Scenariu pentru dragoste scrisa de Ana Damian si publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Lira

Descriere completa: Plasata in epoca interbelica, superba poveste de dragoste dintre Andrei, un tanar cu o istorie familiala complicata, si Smaranda, printesa Basarabi, aduce in sufletul cititorilor parfumul romantic al vremurilor de altadata. Adoptat neoficial de un avocat celebru, Andrei are o copilarie fericita si o adolescenta plina de promisiuni, iar studiile de medicina facute la Londra ii dau siguranta unui viitor stralucit. Insa moartea subita a celui care i-a fost un adevarat tata si rapacitatea rudelor il arunca intr-o saracie crunta. Nevoit sa revina la Bucuresti, Andrei nu se da batut – isi va continua studiile, insa pentru a se intretine este nevoit sa isi ia o slujba de noapte ca taximetrist. Intalnirea cu Smaranda reprezinta debutul unei povesti neobisnuite, caci printesa ii propune un targ iesit din comun – Andrei va juca rolul amantului pentru ca ea sa se poata elibera dintr-o casnicie care nu reprezinta decat o greseala a tineretii. Dragostea care se naste intre ei ii va lua cu totul prin surprindere, trezind o pasiune navalnica de care nici unul nu se credea in stare. Dar vor reusi oare sa isi urmeze glasul inimii si sa lupte impotriva familiei, a prejudecatilor si mai ales a unui sot care este dispus si sa ucida pentru ceea ce considera ca este dreptul lui pe viata?..

Cartea Scenariu pentru dragoste in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.