Home Carti PDF Secolul meu scurt

[PDF] Secolul meu scurt

Coperta Carte Secolul meu scurt

Iti doresti sa citesti cartea Secolul meu scurt publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Secolul meu scurt

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Conceputa sub forma unei autobiografii, dar care prezinta pe parcurs si un stil memorialistic, cartea lui Mircea Malita face o incursiune in istoria Romaniei antebelice si postbelice, oferind un tablou politic, economic si cultural de o finete aparte si cu o uimitoare minutiozitate asupra detaliilor. Mai mult, lucrarea poate fi asemuita si cu un adevarat Jurnal de calatorie cu popasuri pe tot globul, datorita activitatii de diplomat, presedinte al mai multor organizatii internationale si asociatii pe care a avut-o autorul. El alcatuieste o remarcabila galerie de oameni politici, academicieni, scriitori, economisti, cat si alti oameni cu alte preocupari din multe domenii, un tablou gratie caruia descoperim lucruri pe care, e posibil, istoria sa le fi omis sau, pur si simplu, sa fi ramas in dosare secrete….

Cartea Secolul meu scurt PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.