Home Carti PDF Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa...

[PDF] Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a

Coperta Carte Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a

Iti doresti sa citesti cartea Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a

Editura: Diana

Descriere completa: Acest caiet al elevului de Matematica pentru clasa a III-a este publicat la editura Diana si cuprinde: Acest auxiliar este elaborat in conformitate cu programa scolara in vigoare si constituie un suport util in aprofundarea si dezvoltarea cunostitelor care se insusesc pe parcursul clasei a III-a; Caietul cuprinde exercitii cu grade diferite de dificultate, ajuta copiii sa se autoevalueze si, in acelasi timp, sa descopere punctele pe care trebuie sa insiste; La sfarsitul fiecarei unitati de invatare, exista exercitii speciale de recapitulare si teste de evaluare a cunostintelor….

Cartea Caietul elevului de Matematica (Sem I + Sem II) pentru clasa a III-a PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.