Home Carti PDF Chipul omului, Vol. 10

[PDF] Chipul omului, Vol. 10

Coperta Carte Chipul omului, Vol. 10

Iti doresti sa citesti cartea Chipul omului, Vol. 10 publicata de Platytera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Chipul omului, Vol. 10

Editura: Platytera

Descriere completa: In spatiul teologiei romanesti, parintele Ghelasie este cel ce si-a asumat cu un elan de explicitare unic o gandire antropologica patrunsa de relevanta cosmica a hristologiei. Ecce homo: acesta este Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Logosul creator care penetreaza cu umanitatea Sa, mai patrunzatoare chiar decat ideea de specie, tot ce inseamna elen al creatiei intru bine si intru Dumnezeu. Antropologia hristologica arata in Hristos-omul liantul logistic ce tine strans unite printr-un fel de empatie interioara toate entitatile create. Dialogicitatea reprezinta forma calitativa a unei relatii, insasi natura ei de a fi profund motivata, ceea ce parintele Ghelasie a subliniat cu insistenta, anume ca existentele nu au fost create unele langa altele, ca intr-o adiacenta mecanica, ci unele prin altele si unele pentru altele. Taina acestei pozitionari intru Logosul comunional tine de participare si de transferul insusirilor….

Cartea Chipul omului, Vol. 10 PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.