Home Carti PDF Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a...

[PDF] Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Coperta Carte Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Iti doresti sa citesti cartea Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama

Editura: Trei

Descriere completa: Simti ca viata ta a ajuns intr-un punct mort? Esti usor influentabil, te lamentezi tot timpul, te simti neputincios si ti-e teama de tot ce e nou? Bazandu-se pe cei 20 de ani de experienta in consiliere, psihologul Patricia Farrell iti ofera 10 instrumente prin care poti deveni propriul tau terapeut. Pasii autovindecarii trec prin acceptarea realitatii, confruntarea autoritatii, „concedierea “ parintilor, asumarea raspunderii si un nou stil de viata: mai riscant, dar plin de beneficii. Toate acestea, impreuna cu studiile de caz si testele de autoevaluare, te vor ajuta sa-ti iei din nou viata in maini. Patricia Farrell este unul dintre cei mai mediatizati psihologi americani. Specializata in tratarea depresiei, anxietatii si dependentei de substante, dar si in consilierea persoanelor cu deficiente fizice….

Cartea Cum sa fii propriul tau psihoterapeut. Un ghid amanuntit pentru a invata sa traiesti din plin si fara teama PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.