Home Carti PDF Dansul umbrelor

[PDF] Dansul umbrelor

Coperta Carte Dansul umbrelor

Iti doresti sa citesti cartea Dansul umbrelor publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Dansul umbrelor

Editura: Lira

Descriere completa: Jordan Buchanan este fericita ca fratele si cea mai buna prietena a ei se casatoresc. Nunta este grandioasa, reflectand importanta evenimentului, caci Dylan Buchanan si Kate Mac Kenna reprezinta fiecare o dinastie ilustra. Totul decurge perfect pana la aparitia unui oaspete nepoftit – profesorul de istorie medievala Horace Mac Kenna, care avertizeaza cu privire la vrajba continua dintre cele doua clanuri, cu originea intr-un conflict stravechi din Scotia. Cum Jordan a dus intotdeauna o viata echilibrata si si-a folosit inteligenta si judecata pentru a reusi in afaceri, afirmatiile profesorului o intriga, fara insa a o convinge. Dar la provocarea lansata de Noah Clayborne, coleg la FBI si prieten cu fratele sau, decide sa cerceteze povestea profesorului si porneste spre prafuitul orasel Serenity din Texas, unde locuieste Mac Kenna. In acea comunitate restransa, unde nu se poate pastra nici un secret, Jordan este prinsa in tesatura unor intrigi si amenintari terifiante. Pe fundalul alcatuit din crime, minciuni si tradari se naste insa si o neasteptata poveste de dragoste, care ii va da peste cap lui Jordan viata ordonata cu atata migala….

Cartea Dansul umbrelor PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.