Home Carti PDF Douazeci si patru de ore din viata unei femei

[PDF] Douazeci si patru de ore din viata unei femei

Coperta Carte Douazeci si patru de ore din viata unei femei

Iti doresti sa citesti cartea Douazeci si patru de ore din viata unei femei publicata de Humanitas Multimedia? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Douazeci si patru de ore din viata unei femei

Editura: Humanitas Multimedia

Descriere completa: O poveste despre o izbavire ratata si despre fragilitatea ratiunii in fata nevoii de iubire, nuvela Douazeci si patru de ore din viata unei femei a fost ecranizata de patru ori (in 1944, 1952, 1968 si 2002).Atmosfera stralucitoare si manierata a cosmopolitei Riviere franceze in plina belle epoque ascunde patimi inavuabile. O clipa de uitare de sine poate dezlantui haosul sentimentelor, aducand ruina si dezonoarea pacate de neiertat in lumea buna, mai ales cand sunt comise de femei. Si totusi o respectabila doamna are curajul sa i se destainuie unui necunoscut……

Cartea Douazeci si patru de ore din viata unei femei PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.