Home Carti PDF Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului

[PDF] Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului

Coperta Carte Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului

Iti doresti sa citesti cartea Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului

Editura: Humanitas

Descriere completa: „Ideea revolutionara care marcheaza granita dintre vremurile moderne si cele apuse o reprezinta stapanirea riscului: gandul ca viitorul inseamna ceva mai mult decat o toana a zeilor si ca oamenii nu sunt la bunul-plac al naturii. Aceasta carte spune povestea unui grup de ganditori a caror viziune remarcabila a dezvaluit modul in care viitorul poate fi pus in slujba prezentului. Ei au transformat asumarea riscului intr-unul dintre cei mai importanti catalizatori ai societatii occidentale, aratandu-le oamenilor cum sa inteleaga riscul, cum sa-l masoare si cum sa-i determine consecintele. Asemenea lui Prometeu, ei i-au sfidat pe zei… Prin definirea unui proces rational de asumare a riscului, acesti temerari au oferit ingredientul lipsa care a propulsat stiinta si spiritul intreprinzator in lumea vitezei, a puterii, a comunicarii rapide si a operatiunilor financiare sofisticate ce marcheaza epoca noastra. Descoperirile lor in ceea ce priveste natura riscului, arta si stiinta alegerii constituie nucleul economiei de piata moderne.“ – Peter L. Bernstein„O naratiune ambitioasa si captivanta, o splendida introducere in lumea temerarilor de tot felul, care sunt, in viziunea lui Bernstein, adevarati umanisti, incurajand omenirea sa se elibereze din chingile superstitiei si ale fatalismului.“ – The New York Times„Cartea lui Peter L. Bernstein este extraordinar de interesanta si plina de informatii utile.“ – The Wall Street Journal„Alerta si ampla, lucrarea pleaca de la o premisa curajoasa si apoi isi construieste intregul discurs in acord cu aceasta.“ – Business Week…

Cartea Impotriva zeilor. Remarcabila poveste a riscului PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.