Home Carti PDF Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva

[PDF] Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva

Coperta Carte Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva

Iti doresti sa citesti cartea Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva

Editura: Corint Junior

Descriere completa: Editie bilingva – romana – engleza Cutia contine 5 carticele: 1. Acasa la mine; 2. Hainele mele; 3. La baita; 4. Lucrurile mele; 5. Primele mele jucarii. Educatia timpurie nu incepe niciodata prea devreme, iar aceste carticele bilingve ii vor cuceri pe copii inca de la primele pagini ilustrate cu fotografii color!Micutii sunt curiosi in legatura cu obiectele cu care iau contact zi de zi si dornici sa invete mai multe despre acestea. Profitati de curiozitatea lor si oferiti-le sansa sa deprinda, de la cea mai frageda varsta, dragostea de carte si, totodata, primele cuvinte in romana si in engleza….

Cartea Istet de mic! Primele cuvinte. Editie bilingva PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.