Home Carti PDF Matematica – Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

[PDF] Matematica – Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

Coperta Carte Matematica - Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

Iti doresti sa citesti cartea Matematica – Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania publicata de Sigma? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Matematica – Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania

Editura: Sigma

Descriere completa: Scopul acestei lucrari este acela de a facilita elevilor, parintilor si colegilor de specialitate interesati cunoasterea mai indeaproape atat a invatamantului matematic de la sectia speciala germana a Colegiului German Goethe din Bucuresti (desfasurat in baza Curriculumului cadru, aprobat in 2001 de ministerele de resort ale ambelor tari), cat si a regulamentului referitor la continutul si desfasurarea probelor de matematica din cadrul examenului de bacalaureat german din sectiile speciale germane din Romania si a tipului de probleme propuse pentru proba scrisa si pentru cea orala. Lucrarea este in romana si in germana, in ambele limbi continutul fiind acelasi….

Cartea Matematica – Bacalaureat la sectiile speciale germane din Romania PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.