Home Carti PDF Mirosul Puscariei

[PDF] Mirosul Puscariei

Coperta Carte Mirosul Puscariei

Iti doresti sa citesti cartea Mirosul Puscariei publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Mirosul Puscariei

Editura: Curtea Veche

Descriere completa: Cat despre zona de granita, bineinteles ca nu intamplator apare ea atat de des in scrierile mele. Oricum am lua-o, granita, cu imprejurimile ei, e un loc mult mai palpitant decat interiorul tarii. E o zona fascinanta, plina de vraja, locul unor aventuri misterioase, unde peisajul, cu toate adierile sale, e plin de tensiune. In zonele rasaritene ale Europei, aceste locuri erau imprejmuite cu garduri de sarma ghimpata, inchise cu bariere, cu pichete care se inaltau amenintatoare peste santuri cu apa, unde pana si zburatoarele erau dubioase. Granitele nu erau usor de trecut, muritorii de rand nici nu se incumetau prin apropierea lor, iar gandirea celor care locuiau in apropiere sau chiar in zona de granita era determinata de o constiinta absurda. Pentru ca nu o data s-a intamplat ca granita sa imparta in doua o localitate, iar in asemenea cazuri oamenii stateau de dimineata pana seara cu ochii atintiti la o tara straina….

Cartea Mirosul Puscariei PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.