Home Carti PDF Tacto

[PDF] Tacto

Coperta Carte Tacto

Iti doresti sa citesti cartea Tacto publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Tacto

Editura: Curtea Veche

Descriere completa: „Am ramas atata in ritmul clipirilor pleoapelor lui, de parca, atat cat curgea apa, in spatele meu, cineva mi-ar fi spus o poveste… si, in rastimpul cat am terminat-o de ascultat, am trait o viata dubla: cea a povestii, asemenea unei rumori de afara, si cea a corpurilor noastre in cada. Rumoarea, zvonul – puse in circulatie printr-un efect de domino, precum si, mai pe urma, cand totul fusese amplificat nepermis de mult pentru crestini, familii – in realitate – cand cei care «gustau» zvonurile erau «asigurati» de «realitatea» acestei fictiuni si incepusera sa-mi faca viata grea, imposibila – daca nu as fi crezut in Dumnezeu – asadar – cand acest efect de domino al zvonurilor a scandalizat din ce in ce mai multi oameni – prin acelasi efect de domino – in sens invers de data aceasta… s-a estompat totul… gratie echipei si divinitatii. Si imi vine sa strig pentru romani si Romania: «Vive le 11!»“…

Cartea Tacto PDF poate fi citita apasand pe primul buton de mai sus. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.